BejelentésA síró gép
Gitárkészítés-Felújítás házilag

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Új Lap!

Új oldal nyílt "Technikai segítség" címmel, ahol (remélem) hasznos adatokat találtok a gitárépítésről tervek formájában! Köszönet érte a beküldőnek!

tovább >>


Új oldal nyílt!

Mivel nem tudtam több képet feltölteni, ezért "Echo - az első gitárom 2." címmel új oldalt nyitottam. Itt láthatjátok a gitár befejezéséről készült képeket.

tovább >>


Töröttfejű klasszikus!

Felkerültek az utolsó képek is. Szerintem nem is lett olyan szörnyű!! :)

tovább >>


Feltöltés korlátozás!

Kedves látogatók! Sajnos jelenleg, korlátozás miatt, több képet nem tudok feltölteni. A képfeltöltés mennyisége a látogatottsággal együtt nő és mivel az oldal nagyon fiatal még, egy kis türelmet kérek!

Új képek!

Ismét bővült az " Ellső gitárom" képgaléria! Foly. köv....

tovább >>


Új menüpont az oldalon!

Törött fejű klasszikus címmel új menüpont került az oldalra. Egy pórul járt gitár halála és feltámadása!

tovább >>


Képek a galériában!

Végre elindult a honlap! A képgalériában már megnézhetitek az gitárkészítésem folyamatát. Kérdezzetek, véleményezzetek...kommunikáljunk!!!!

tovább >>

Üdvözöllek az oldalamon!

Ezen az oldalon első elektromos gitárom készítésének folyamatát, nehézségeit és örömteli pillanatait szeretném megosztani veletek. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy azok, akik hozzám hasonlóan, otthoni gitárkészítésbe kezdenek információt, ötleteket, észrevételeket adjanak át egymásnak. Számomra a gitár az a hangszer, amivel kifejezett érzelmek a legjobban megérintenek, elgondolkodtatnak és tartást adnak a mindennapokban. A gitár kifejez mindent... haragot, gyűlöletet, örömet és bánatot. Azért döntöttem úgy, hogy saját magam fogom elkészíteni hangszerem, mert... talán én is azt hittem igazán olcsó lesz. Szerintem mindenki erre gondol először, amikor felmerül efféle lehetőség. Vagy mert egyedit szerettem volna, olyant, amilyen senkinek nincs.... Aztán ahogy csinálgattam, és kezdett alakot ölteni, rájöttem hogy szeretek ezzel foglalkozni. Lassan elfogott egy törekvés, hogy szép és jó legyen. És persze szeretnék ennél jobbat csinálni. Bár még ez sincs kész, már vannak ötleteim a következő projekthez! : )

Kellemes nézelődést!

Az oldal folyamatosan bővül!!
Üzenetküldés
Ha bármilyen kérdésed, gondolatod, tapasztalatod, vagy megjegyzésed van a témával kapcsolatban, akkor itt tudsz üzenetet küldeni nekem.

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!